Friday, September 9, 2011

kenal di muka buku ;)

entry for someone ;) actually dah banyak kali dah nak tulis entry nie .tapi tak tersempat je .macam laa busy memanjang kan .okay .nak bercerita sikit nie. nie bukan pakwe or boyfriend okay ;p cerita pasal . ohh syaziey sam ;)  perkenalan di muka buku .
sekarang nie , ramai kan org kenal2 kat fb .pastu bercintan cintun .aku n syaziey sam pulak ?kenal dan kenal di muka buku .dan die telah menjadi special di hati aku . peewit .ohh . dulu pnye tak suke die .sebab die suke mengejek aku . menganjing aku . uhh , sungguh mengjengkelkan .

sekarang nie dah sayang ;) betul laa orang kata . jangan benci org , anti kte sayang die .ohh , mmg betul laa .okay , taknak kepoh2 kan .belum jadi pape lagi kan .so, diam lagi bagus  ;) die dah ajak g uma die . jumpe mak n kakak die .tapi taknak pegi . malu .

awak . thank you . saya tahu saya boleh lupakan die dengan adanye awak . saya suka bila awak ada . dengar je ape saya cakap .  I thank God , finally found you . awak . kita ade same perangai kan . keras kepala . kan ? selalu je gaduh . ade je kena marah . ade je tak kena . bile jumpe pon ,ade je bnde wat gaduh . nape kita nie ? awak , hilangkan laa panas baran awak tue . taw . 

okay laa . 2 je kot . ohh . sekarang nie tak boleh tak jumpe sikit , mesti rindu . haha . gatal kan . sebok laa hari - hari nak dating . tapi bila ade keje , jgn penah nak kuar kan ;) 

setakat itu je . ohh , syaziey sam . i promise i will take care of you .  byebye  syaziey sam ;)

* ohh excited nak g tanjung balau . kawan-kawan nak celebrate besday  .

6 comments:

  1. wah wah...
    syaziey sam...
    pewitttttt ..

    ReplyDelete
  2. untung lah ada shaziey sam.. :DD
    semoga awak lebih bahagia..

    ReplyDelete
  3. hee . thank you . bahagia . amin :)

    ReplyDelete